Naši projekti

Projekti koje podržavamo
Saznaj višePostani podupiratelj
afilio do ergo sum d.o.o.
Projekt

Afilio DO ERGO SUM d.o.o.

Afilio DO ERGO SUM je trgovačko društvo s jasnom zadaćom ostvarivanja što boljih poslovnih rezultata. Cilj ovog društva je kroz ostvarenu dobit, preko njegovog vlasnika Zaklade Cardeo, stvarati financijski okvir u kojem će biti moguće što učinkovitije realizirati ciljeve Zaklade.

Prioritet u trgovinskim odnosima tvrtke Afilio DO ERGO SUM su proizvodi Zadruge Pontes salutis i drugih proizvođača koji se vode načelima društvenog poduzetništva.

Projekt

Zadruga Pontes salutis

Zadruga “Pontes Salutis“ pokrenuta na inicijativu nekolicine mladih proizašlih i životne škole Zajednice Cenacolo koji su svoj život utemeljili na karizmi majke Elvire.

Misija Zadruge Pontes Salutis je prihvaćanje i zapošljavanje osoba koje nam daju povjerenje, te prihvate naš program educiranja, razvijanja ljudskih i radnih vještina. Pontes Salutis u svakom čovjeku želi otkriti skrivene talente, voditi ga do realizacije vlastitog života te ga potaknuti na nesebično dijeljenje tih talenata sa širom društvenom zajednicom.
Prema svojim pravilima Zadruge svu stečena dobit reinvestira u svoje zaposlenike, te u njen razvoj i rad.

Trenutno jedna od najdinamičnijih inicijativa Zadruge je izrada suvenira i poklon paketa od prirodnih materijala. Proizvodi su ručni radovi, dizajnirani i potpuno izrađeni u Hrvatskoj.

zadruga pontes salutis

Postani podupiratelj